בשעה טובה החלטתם להקים עסק או שיש לכם עסק וברצונכם כעת להקים אתר אינטרנט שייצג אתכם נאמנה ברשת.
ובכן, איפה מתחילים?
1. הגדירו את מהות העסק שלכם - יעזור לכם בבחירת סוג האתר המתאים לכם.
2. הבנה והחלטה לגבי אופן הייצוג באינטרנט - אילו מטרות של העסק שלכם האתר משרת?
3. פנו לקבלת מספר הצעות מחיר לבניה ועיצוב האתר - ניתן לעשות זאת במספר אופנים באמצעות רשת האינטרנט לדוגמה: חיפוש באינדקסים ופורטלים של בעלי מקצוע או פרסום מכרז באתרים המתאימים.
4. בדקו שמדובר בחברה או בעלי מקצוע רציניים שלא יותירו אתכם לאנחות לאחר תקופה מסויימת.
5. בחישוב העלויות של הקמת אתר יש להביא בחשבון הוצאות נילוות כגון: רכישת דומיין, עלות אחסון האתר ועלות עדכונו השוטף במקרה ואינכם מבצעים זאת.
6. אם מדובר באתר תדמית סטנדרטי שאינו דורש עדכונים - יש לבדוק את אפשרות הקמתו על מערכת מוכנה כמו: לייבסיטי, וובלי, וויקס ואחרים, בכוחות עצמכם או בעזרת אנשי מקצוע. הקמת אתר על מערכת מוכנה מוזילה את עלותו, מאפשרת לבנותו ולהעלותו במהירות לרשת ואף מספקת אפשרויות עדכון והרחבת האתר בעתיד.
7. בדקו את שירותי החברה שבחרתם, האם הם נותנים לכם מענה עיצובי כולל גם לאינטרנט ובמקרה הצורך גם לדפוס, האם תוכלו דרכם לקבל שירותי קידום לאתר שלכם ושירותים נילווים נוספים?
8. בדקו את החוזה שאתם חותמים בשבע עיניים. עליכם להבין שכל תוספת רצינית של עבודה או שינויים שאתם מבקשים לערוך באתר לאחר שעוצב ונבנה - יתומחר!
לאחר שבדקתם את כל האפשרויות החליטו החלטה מושכלת המותאמת לצרכים שלכם.
יכול להיות שכרגע מספיק לכם להקים אתר תדמית סטנדרטי שייצג את העסק שלכם בצורה מיטבית ברשת האינטרנט ויהווה כלי תקשורת ופרסום נוסף עבורכם. בעתיד תמיד יהיה ניתן לפתחו ולהרחיבו.
בהצלחה!
שרה קמינר עיצוב אתרים ועיצוב גרפי לדפוס http://www.sara-studio.co.il/
>